Sinds een aantal jaar heb ik weer ontdekt hoe fijn wandelen is. Je ontspant, je komt aan je beweging en voelt je beter na het wandelen. Ik wandel graag in Hoogvliet, alleen, of met mijn gezin. Het liefst wandel ik in natuurgebieden, maar ook in de binnenstad kom ik graag.

Mijn maatschappelijke rol neem ik erg serieus. Ik heb in verschillende besturen gezeten om vanuit mijn expertise en achtergrond een actieve bijdrage te leveren. Ook in mijn werk als manager bedrijfsvoering probeer ik positief verschil te maken.

Ik ben voor de liefde naar Rotterdam gekomen en woon er inmiddels 18 jaar. Ik vind Rotterdam een geweldige stad waar je alle culturen tegenkomt. Rotterdam is al een fijne stad waar er goed is nagedacht over mobiliteit. Voor de toekomst zou ik willen dat er meer verbinding is tussen de mensen en dat Rotterdammers bewuster worden van de voordelen van wandelen en het (nog) meer gaan doen.